Werkwijze

Product promotie

 Wilt u uw product eens op een andere manier promoten? Vatres Media kijkt met een frisse blik naar uw product en zoekt naar een vernieuwende manieren om uw product te promoten. Wij zorgen ervoor dat uw product nu wel opvalt ten opzichte van uw concurrenten! Ons motto hierbij is ‘nieuw, fris en anders’ waarbij we het geheel afstemmen op de doelgroep die u wilt bereiken! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij nemen graag onze ideeën met u door!

Religieuze rituelen

Uw cultuur en uw wortels zijn belangrijk. Wilt u uw religieuze gebeurtenis graag op film? Wij leggen deze belangrijke momenten graag voor u vast op dvd. U heeft hierbij inspraak van À tot Z kunt dan ook precies aangeven wat uw wensen zijn. Desgewenst komen wij van te voren bij u langs om alles door te nemen. Zo bent u goed voorbereid en kunt u zich bezig houden met dat wat belangrijk is. Vatres Media zorgt voor het vastleggen van uw mooiste herinneringen op dvd.

Muziek en videoclips

Bent u artiest en wilt u een videoclip opnemen? Dan bent u bij Vatres Media aan het goede adres! Voor een voordelige prijs stellen voor u een prachtige videoclip samen, geheel passend bij uw muziekstijl. Wij maken hierbij gebruik van diverse locaties, zowel binnen als buiten.  Ook kunnen wij verschillende modellen inzetten die een rol kunnen spelen in uw videoclip! Vanzelfsprekend gebruiken wij hierbij professionele apparatuur en zorgen wij voor de meest gunstige lichtval en het verwerken van de gewenste special effects zodat het verhaal van uw muziek goed wordt verteld! Ook kunnen wij uw videoclip op de beschikbare multimediakanalen plaatsen; zo kunt u uw videoclip aan de wereld laten zien!

Concert registratie

Ook als u een concert geeft, kunt u Vatres Media inschakelen! Wij komen graag uw concert filmen en leggen dit voor u vast op dvd. Wij kunnen de volgende dag al fragmenten van uw concert op You Tube plaatsen zodat iedereen nogmaals kan genieten van uw optreden! De dvd wordt aangepast aan uw wensen; wilt u het gehele concert achter elkaar, of wilt u alleen hele liedjes? Wilt u een menu laten inbouwen op dvd en wilt u meerdere nabestellingen doen? Neem contact op met Vatres Media. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door!

Culturele evenementen 

Organiseert u een evenement in een cultureel jasje? Vatres Media staat open voor alle culturen en filmt graag uw evenement!  Uw mooiste herinneringen blijven bewaard op dvd en u kunt ze terugkijken op elk gewenst moment! Wij maken voor u een mooie samenvatting van het geheel waarbij we rekening houden met uw wensen. Wilt u speciale effecten en bepaalde muziek op de achtergrond, of heeft u andere wensen? Neem contact op, want er is veel mogelijk bij Vatres Media!